Vacature 13

 

Terug naar alle vacatures

Kenter Jeugdhulp biedt jeugdigen (0-23) én hun gezinnen in verschillende regio’s in Noord-Holland JGGZ, Jeugd- en Opvoedhulp en maatschappelijke opvang. Onze missie: met specialistische hulp de veerkracht en het zelfvertrouwen van kinderen, jongeren en het gezin versterken, zodat zij zich optimaal kunnen ontwikkelen. 

Onze hulp onderscheidt zich van die van andere jeugdhulpaanbieders doordat we de expertise voor complexe(re) problemen in huis hebben. Hulp bieden we in het gezin, op school en in de wijk, maar als dat nodig is, ook op onze eigen locaties. We hanteren daar waar mogelijk, bewezen effectieve methoden, zetten de natuurlijke hulpbronnen rondom het gezin in en versterken die waar nodig.

Voor de bovenregionale hulp zijn wij op zoek naar een:

Gedragswetenschapper (M/V)

24- 36 uur per week

 

De gedragswetenschapper wordt ingezet ten behoeve van verschillende residentiële groepen voor jeugdigen van 12 tot 18 jaar en kortdurende ad hoc hulptrajecten.

 

De belangrijkste taken:

De invulling van de functie gedragswetenschapper binnen Kenter Jeugdhulp is momenteel sterk in beweging. Diagnostiek met betrekking tot de individuele behandeling van cliënten en coaching van de Jeugdzorgwerkers zullen het accent krijgen. Daarnaast vragen wij de gedragswetenschapper een rol te spelen in het innovatieproces van Kenter Jeugdhulp. Het accent ligt hierbij op de flexibilisering van het hulpaanbod en intensieve samenwerking met ketenpartners en het netwerk van de jeugdige en gezin.

Voor de residentiële groepen en de kortdurende ad hoc hulptrajecten is de functie gericht op nieuwe werkwijzen t.b.v. effectieve observatie, oriëntatie en ondersteuning van de jeugdigen en hun gezin bij de ontwikkeling van hun perspectief.

Wij vragen:

Een afgeronde WO- studie Orthopedagogiek of Psychologie, relevante werkervaring en registratie in het SKJ of BIG-register. Beschik je over organisatietalent, flexibiliteit en enthousiasme en heb je daarnaast kennis en vaardigheid met betrekking tot systeemtheorie, het competentiemodel en oplossingsgericht werken, dan word je uitgenodigd te solliciteren naar deze functie.

Ons aanbod

Wij bieden in eerste instantie een aanstelling voor bepaalde tijd van een half jaar. Arbeidsvoorwaarden conform CAO Jeugdzorg schaal 11 (min. € 3.054,42 en max. € 4.615,63 bruto per maand). Wij bieden een boeiende baan, deskundige collega’s en goede begeleiding. Er wordt organisatie breed gewerkt aan professionalisering.

Informatie en sollicitatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Walter Smits (manager bovenregionale hulp) telefoon 023-5202618. Je kunt solliciteren door een brief en een cv vóór 1 maart te mailen naar wervingenselectie@kenterjeugdhulp.nl o.v.v. vacaturenummer 2018-08.

 

De vacature staat zowel intern als extern tegelijk uit. Bij gelijke geschiktheid hebben Interne kandidaten voorrang.

Terug naar alle vacatures