Werken bij Kenter: vacatures, stages, werkervaring

Direct naar vacatures

Direct naar stages

Direct naar werkervaringsplaatsen

Direct naar P-opleiding (post master opleidingen gedragswetenschappen)

Kenter Jeugdhulp biedt jeugdigen (0-23) én hun gezinnen in verschillende regio’s in Noord-Holland JGGZ, Jeugd- en Opvoedhulp en maatschappelijke opvang. Onze missie: met specialistische hulp de veerkracht en het zelfvertrouwen van kinderen, jongeren en het gezin versterken, zodat zij zich optimaal kunnen ontwikkelen.

Onze hulp onderscheidt zich van die van andere jeugdhulpaanbieders doordat we de expertise voor complexe(re) problemen in huis hebben. Hulp bieden we in het gezin, op school en in de wijk, maar als dat nodig is, ook op onze eigen locaties. We hanteren daar waar mogelijk, bewezen effectieve methoden, zetten de natuurlijke hulpbronnen rondom het gezin in en versterken die waar nodig.

Vacatures

Alle beschikbare vacatures van Kenter staan op de vacaturepagina. Je reactie komt bij ons binnen via een geautomatiseerd systeem en wordt behandeld door de vacaturehouder die benoemd staat in de vacaturetekst.  

Stages en werkervaringsplaatsen

Kenter Jeugdhulp levert graag haar bijdrage aan de opleiding en scholing van nieuwe professionals.  Alle stagevacatures staan op de stagepagina. Ook stageplaatsen voor afstudeeropdrachten tref je hier aan. Staat de opdracht er niet bij en weet je zelf heel goed wat je wilt onderzoeken dan kun je jouw brief en cv met daarin de onderzoeksvraag mailen naar; wervingenselectie@kenterjeugdhulp.nl

Werken in de zorg: algemene informatie