Werken bij Kenter: vacatures, stages, werkervaring

Raad wat wij doen

Doe mee met de wedstrijd van de jongerencampagne Jouw toekomst, jouw zorg. Weet jij wat de job is van de hoofdpersonen in dit filmpje? Deel je antwoord: #raadwatikdoe. En maak kans op een vette VIP-dag!

 

Direct naar vacatures

Direct naar stages

Direct naar werkervaringsplaatsen

Direct naar P-opleiding (post master opleidingen gedragswetenschappen)

Kenter Jeugdhulp biedt jeugdigen (0-23) én hun gezinnen in verschillende regio’s in Noord-Holland JGGZ, Jeugd- en Opvoedhulp en maatschappelijke opvang. Onze missie: met specialistische hulp de veerkracht en het zelfvertrouwen van kinderen, jongeren en het gezin versterken, zodat zij zich optimaal kunnen ontwikkelen.

Onze hulp onderscheidt zich van die van andere jeugdhulpaanbieders doordat we de expertise voor complexe(re) problemen in huis hebben. Hulp bieden we in het gezin, op school en in de wijk, maar als dat nodig is, ook op onze eigen locaties. We hanteren daar waar mogelijk, bewezen effectieve methoden, zetten de natuurlijke hulpbronnen rondom het gezin in en versterken die waar nodig.

Vacatures

Alle vacatures binnen Kenter staan op de vacaturepagina. Voor een aantal vacatures met betrekking tot Jeugd en Opvoedhulp werken wij met een digitaal wervingssysteem. Voor GGZ vacatures staan de contactgegevens in de advertentie. Het is helaas niet mogelijk om open sollicitaties in behandeling te nemen.

Stages en werkervaringsplaatsen

Kenter Jeugdhulp ziet het aanbieden van stageplaatsen als haar maatschappelijke taak. Zo levert Kenter een bijdrage aan de opleiding en scholing van nieuwe professionals.

Open sollicitaties worden niet in behandeling genomen.