Leden van de PleegOuderRaad

Tonny: wij zijn al jaren pleeggezin. We hebben diverse kinderen opgevangen in crisis, weekend en langdurige plaatsingen. Op het moment hebben we nog twee pleegkinderen in ons gezin. Dit zijn langdurige plaatsingen. In de POR vervul ik de functie van voorzitter.

Ilse: Ik ben Ilse Wessels. Samen met mijn grote liefde, Wolter, heb ik 3 prachtige dochters. Daarnaast hebben wij ook nog 2 uitwonende (stief) zoons.Sinds 2008 zijn wij pleegouders van een heel lieve pleegzoon. In 2011 is daar nog een heerlijke pleegdochter bij gekomen. Beide kinderen zullen in ons gezin opgroeien. Hiernaast hebben wij sinds 2016 altijd een plekje vrij voor crisisopvang van kinderen 0-6 jaar. Ik ben betrokken bij de pleegouderraad vanaf de start . 

Elsje: Samen met mijn partner en onze vier kleinkinderen vormen wij sinds januari 2012 een netwerkpleeggezin.

Renate: Ons gezin heeft crisisopvang gedaan. Onze derde crisisbaby is gebleven en inmiddels hebben we de pleegoudervoogdij over haar. Pleegzorg zit in mijn hart en ik lever graag een bijdrage aan een sterke en betrokken pleegzorg-organisatie. 

Joep: Weduwnaar en sinds 2016 pleegvader van een lieve puberjongen. Samen vormen we een alledaags gezin met alles wat daar bij komt kijken. Wij wonen in een gezellig sociaal buurtje met veel water, groen en uitzicht op 2 molens. Ik wil graag een bijdrage leveren aan een goede belangenbehartiging van het pleeggezin.