Informatiebijeenkomsten

Om geïnteresseerden meer te kunnen vertellen over pleegzorg organiseert Kenter regelmatig informatiebijeenkomsten. Deze bijeenkomsten worden vanaf nu uitsluitend online georganiseerd. Tijdens de informatiebijeenkomsten komt o.a. aan de orde wat de achtergronden van pleegkinderen kunnen zijn, wat het betekent om een pleegkind op te vangen, welke vormen van pleegzorg er zijn en hoe iemand pleegouder kan worden.

Een tweede mogelijkheid om meer te horen over pleegzorg is een bezoek aan de Verhalenavond over Pleegzorg. Op deze avond vertellen een pleegmoeder, een moeder en een ex-pleegkind hun levensverhaal. Een singer-song writer illustreert de verhalen met haar muziek.

De eerstvolgende data: 21 september en 16 november. Voor het bestellen van kaarten kunt u de site van het Verhalenhuis Haarlem raadplegen.

Voor meer informatie over de verhalenavond: riannevanhuijstee@kenterjeugdhulp.nl

En door ons webinar te bekijken, krijg je alvast een beeld van Pleegzorg.  

Aanmelden informatiebijeenkomst

Via onderstaand formulier kun je je aanmelden voor de informatiebijeenkomst. Deze bijeenkomst vindt online plaats via Microsoft teams. Na de aanvraag zullen wij zo spoedig mogelijk contact opnemen. 

Aanmeldformulier Informatiebijeenkomst Pleegzorg
In welke vorm van pleegzorg ben je geïnteresseerd?
Hoe ben je bij ons terecht gekomen?