Informatiebijeenkomsten

Informatiebijeenkomsten pleegzorg

Om geïnteresseerden meer te kunnen vertellen over pleegzorg organiseert Kenter regelmatig informatiebijeenkomsten in Santpoort-Noord. Tijdens deze informatieavonden komt o.a. aan de orde wat de achtergronden van pleegkinderen kunnen zijn, wat het betekent een pleegkind op te vangen, welke vormen van pleegzorg er zijn en hoe iemand pleegouder kan worden.

Indien u meer informatie over pleegzorg wil, bel ons dan op via 088-2434343.

U kunt zich ook aanmelden via pleegzorg@kenterjeugdhulp.nl

Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen en/of een telefonische of videoafspraak met u maken. Ook kan een ervaren pleegouder u terugbellen. 

Algemene informatieavonden staan gepland op:

dinsdag 21 juli en dinsdag 1 september 2020, verdere data volgt nog. 

De informatieavond zal in principe plaatsvinden op het kantoor in Santpoort Noord, afhankelijk van het aantal aanmeldingen kan er worden uitgeweken naar een bijeenkomst via Microsoft Teams.  U wordt hierover een week van tevoren geïnformeerd.

U kunt de informatieavond/het webinar pleegzorg van 9 juni 2020, waar onze ervaren pleegouder vertelt over haar ervaringen met pleegzorg, terugkijken door op de volgende link te klikken: https://www.bigmarker.com/public-cinema3/Webinar-Pleegouder-iets-voor-jou-Open-je-wereld?show_live_page=true

Algemene informatie over pleegzorg is te vinden op (http://www.pleegzorg.nl/).