Informatiebijeenkomsten

Om geïnteresseerden meer te kunnen vertellen over pleegzorg organiseert Kenter regelmatig informatiebijeenkomsten. Deze bijeenkomsten worden vanaf nu uitsluitend online georganiseerd. Tijdens de informatiebijeenkomsten komt o.a. aan de orde wat de achtergronden van pleegkinderen kunnen zijn, wat het betekent om een pleegkind op te vangen, welke vormen van pleegzorg er zijn en hoe iemand pleegouder kan worden.

Een tweede mogelijkheid om meer te horen over pleegzorg is een bezoek aan de Verhalenavond over Pleegzorg. Op deze avond vertellen een pleegmoeder, een moeder en een ex-pleegkind hun levensverhaal. Een singer-song writer illustreert de verhalen met haar muziek.

Zodra er nieuwe voorstellingen gepland zijn, vermelden wij dat op onze website. Kaartjes kunnen dan worden gekocht via Verhalenhuis Haarlem.

Voor meer informatie over de verhalenavond: riannevanhuijstee@kenterjeugdhulp.nl

Aanmelden informatiebijeenkomst

Via onderstaand formulier kun je je aanmelden voor de informatiebijeenkomst. Deze bijeenkomst vindt online plaats via Microsoft teams. Na de aanvraag zullen wij zo spoedig mogelijk contact opnemen. In het nieuwe jaar zullen weer informatieavonden plaatsvinden. Wij zullen dit z.s.m. op de site vermelden.

Let op: bij het invullen van de postcode hoef je alleen de vier cijfers te noteren.

Aanmeldformulier Informatiebijeenkomst Pleegzorg
In welke vorm van pleegzorg ben je geïnteresseerd?
Hoe ben je bij ons terecht gekomen?