Vacature 10

Terug naar alle vacatures

Kenter Jeugdhulp biedt jeugdigen (0-23) én hun gezinnen in verschillende regio’s in Noord-Holland JGGZ, Jeugd- en Opvoedhulp en maatschappelijke opvang. Onze missie: met specialistische hulp de veerkracht en het zelfvertrouwen van kinderen, jongeren en het gezin versterken, zodat zij zich optimaal kunnen ontwikkelen. 

Onze hulp onderscheidt zich van die van andere jeugdhulpaanbieders doordat we de expertise voor complexe(re) problemen in huis hebben. Hulp bieden we in het gezin, op school en in de wijk, maar als dat nodig is, ook op onze eigen locaties. We hanteren daar waar mogelijk, bewezen effectieve methoden, zetten de natuurlijke hulpbronnen rondom het gezin in en versterken die waar nodig.

Binnen onze projectgezinnen wordt kinderen/jongeren voor korte of langere tijd specifieke opvoeding en begeleiding geboden. In verband met nieuwe ontwikkelingen en uitbreiding van capaciteit zoeken wij per 1 februari 2018:

Begeleider projectgezin (jeugdzorgwerker B) M/V

voor 24 uur per week, met in de toekomst uitbreidingsmogelijkheden

vacaturenummer 2018-01

 De belangrijkste taken

Als begeleider projectgezin begeleid en ondersteun je zowel projectouders als de bij hen geplaatste kinderen/jongeren en hun ouders met als doel de kwaliteit van de geboden hulpverlening te bevorderen en het opgestelde hulpplan te realiseren. Een belangrijke taak is het uitvoeren van de screening van aspirant-projectouders en het geven van advies t.b.v. de matching. Samen met de projectouders bereid je de plaatsing en de kennismaking met de ouders en kind voor en onderhoud je het contact met ouders, verwijzende instanties, hulpverleningsorganisaties en scholen. Je stelt in overleg het hulpplan op en voert evaluatiegesprekken. Je bewaakt de randvoorwaarden op het gebied van wet- en regelgeving waaronder de projectouders de hulpverlening kunnen bieden. Je werkt vanuit een team onder leiding van de leidinggevende/gedragswetenschapper, met ondersteuning van een secretariaat.

De functie vraagt

Een HBO/MWD- opleiding en ruime werkervaring in de jeugdzorg (werken met jongeren en ouders/gezinnen). Registratie bij SKJ is verplicht. Je hebt kennis van orthopedagogiek en bent bekend met systeemgericht werken. Je kunt je bewegen in het spanningsveld van de belangen van kinderen, ouders, projectouders en verwijzers. Je hebt ervaring in gespreksvoering en met het opstellen van schriftelijke rapportage. Je bent stressbestendig en stelt je flexibel op ten opzichte van de grote mate van bereikbaarheid voor de projectouders. Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto.

Ons aanbod

Arbeidsvoorwaarden conform CAO Jeugdzorg schaal 9 (min. € 2.454,34 en max. € 3.665,68 bruto per maand op fulltime basis). Verder bieden wij een boeiende baan, een prettige werksituatie en deskundige collega’s.

Informatie en sollicitatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met leidinggevenden/gedragswetenschappers José de Boer en/ of Marion Kreuk, telefoon (023) 520 25 00. Je kunt solliciteren door vóór 20 februari as. een brief en een cv te mailen naar wervingenselectie@kenterjeugdhulp.nl o.v.v. vacaturenummer 2018-01.

De vacature staat zowel intern als extern tegelijk uit. Interne kandidaten hebben voorrang in de procedure.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Terug naar alle vacatures