Vacature 06

Terug naar alle vacatures

Kenter Jeugdhulp biedt jeugdigen (0-23) én hun gezinnen in verschillende regio’s in Noord-Holland JGGZ, Jeugd- en Opvoedhulp en maatschappelijke opvang. Onze missie: met specialistische hulp de veerkracht en het zelfvertrouwen van kinderen, jongeren en het gezin versterken, zodat zij zich optimaal kunnen ontwikkelen. 

Onze hulp onderscheidt zich van die van andere jeugdhulpaanbieders doordat we de expertise voor complexe(re) problemen in huis hebben. Hulp bieden we in het gezin, op school en in de wijk, maar als dat nodig is, ook op onze eigen locaties. We hanteren daar waar mogelijk, bewezen effectieve methoden, zetten de natuurlijke hulpbronnen rondom het gezin in en versterken die waar nodig.

Het FACT Jeugdteam Amstelland en de Haarlemmermeer bestaat uit medewerkers van Kenter, Spirit, Lijn5 en Brijder Jeugd. FACT staat voor Functie Assertive Community Treatment, een werkwijze waarbij een multidisciplinair team aan jongeren met psychische problemen zorg verleent op meerdere levensgebieden. Het FACT team biedt intensieve outreachende (bemoei)zorg. Het team bestaat uit twee GZ-psychologen, Psychiatrisch verpleegkundige, maatschappelijk werkers en kinder- en jeugdpsychiater. Het team is gehuisvest op de locatie Binnenweg te Hoofddorp en is in 2016 gecertificeerd.

Voor het FACT Jeugd team Haarlemmermeer zoeken wij een

GZ psycholoog of Klinisch psycholoog

24 uur per week

Vacaturenummer 2018-04

Wij vragen

Als GZ-psycholoog of klinisch psycholoog beschik je over een flexibele instelling, passend bij een nieuwe organisatie in beweging. Je hebt ervaring met hulpverlening aan jeugdigen en hun gezinnen met complexe problematiek. Affiniteit en ervaring met systeemgerichte behandeling, diagnostiek en EMDR is een vereiste. Verder zijn communicatieve vaardigheden, gestructureerd en analytisch denken, stressbestendigheid en zelfstandig kunnen werken, belangrijke eigenschappen. Je bent gericht op multidisciplinair samenwerken. In verband met flexibel werken is bezit van een auto en rijbewijs gewenst. Registratie in het BIG-register is verplicht.

Ons aanbod

Wij bieden een ondersteunende en collegiale werksfeer met veel mogelijkheden voor deskundigheidsbevordering. De functie GZ-psycholoog is ingedeeld in FWG 65 (minimaal € 3.215 en maximaal € 5.046). De functie klinisch psycholoog is ingedeeld in FWG 70 (minimaal €3.902 en maximaal 6.090). Voor deze vacature geldt een aanstelling voor bepaalde tijd (1 jaar) met uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd.

Informatie en sollicitatie

Voor nadere informatie over de functie kun je contact opnemen met Pauline Ritsema, manager Haarlemmermeer en Amstelland, tel: 06- 14439263. Jouw sollicitatiebrief met CV onder vermelding van vacaturenummer 2018-04, kun je vóór 2 maart as. mailen naar wervingenselectie@kenterjeugdhulp.nl.

Terug naar alle vacatures