Vacature 04

Terug naar alle vacature

Kenter Jeugdhulp biedt jeugdigen (0-23) én hun gezinnen in verschillende regio’s in Noord-Holland JGGZ, Jeugd- en Opvoedhulp en maatschappelijke opvang. Onze missie: met specialistische hulp de veerkracht en het zelfvertrouwen van kinderen, jongeren en het gezin versterken, zodat zij zich optimaal kunnen ontwikkelen. 

Onze hulp onderscheidt zich van die van andere jeugdhulpaanbieders doordat we de expertise voor complexe(re) problemen in huis hebben. Hulp bieden we in het gezin, op school en in de wijk, maar als dat nodig is, ook op onze eigen locaties. We hanteren daar waar mogelijk, bewezen effectieve methoden, zetten de natuurlijke hulpbronnen rondom het gezin in en versterken die waar nodig.

Voor de afdeling Kenter Pleegzorg zoeken wij per 1 april 2018:

Begeleiders pleegzorg

24-36 uur per week

Vacaturenummer 2018-03

 

De belangrijkste taken

Als begeleider pleegzorg begeleid je pleeggezinnen en bied je ondersteuning in de verschillende fasen van de plaatsing. Je stelt in overleg met onder andere de Jeugd en Gezinsbeschermer, ouders en pleegouders pleegzorgplannen op, voert deze uit en rapporteert hierover. Je voert evaluatiegesprekken, verstrekt informatie op het gebied van wet- en regelgeving en verwijst zo nodig door naar andere instanties. Je hebt een rol in het onderhouden van de contacten met en het ondersteunen van de eigen ouders van het pleegkind. Je werkt vanuit een team met begeleiders pleegzorg, twee leidinggevenden/gedragswetenschappers en ondersteuning van een secretariaat.

De functie vraagt

Een HBO/MWD- opleiding en ruime werkervaring in de pleegzorg en/of jeugdzorg (werken met ouders/gezinnen). Registratie bij SKJ is verplicht. Je hebt kennis van en/of sterke affiniteit met orthopedagogiek en bent bekend met systeemgericht werken. Je kunt je bewegen in het spanningsveld van de belangen van ouders, pleegkind, pleegouders en plaatsers. Je hebt ervaring in gespreksvoering en met het opstellen van schriftelijke rapportage. Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto.

Ons aanbod

Wij bieden een boeiende baan. Wij bieden een jaarcontract met mogelijkheid tot verlenging. Arbeidsvoorwaarden conform CAO Jeugdzorg schaal 9 (min. € 2.454,34 en max. € 3.665,68 bruto per maand op fulltime basis). Er wordt organisatiebreed gewerkt aan professionalisering.

Informatie en sollicitatie

Voor meer informatie kun je vanaf contact opnemen met Marion Kreuk en/ of Marieke van Diepen, leidinggevenden/gedragswetenschappers van Kenter pleegzorg, telefoon (023) 520 25 00. Je kunt solliciteren door een brief en een cv vóór 12 februari 2018 te mailen naar wervingenselectie@kenterjeugdhulp.nl o.v.v. vacaturenummer 2018-03.

De vacature staat zowel intern als extern tegelijk uit. Interne kandidaten hebben voorrang in de procedure.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Terug naar alle vacatures