Vacature 03

Terug naar alle vacature 

Kenter Jeugdhulp biedt jeugdigen (0-23) én hun gezinnen in verschillende regio’s in Noord-Holland JGGZ, Jeugd- en Opvoedhulp en maatschappelijke opvang. Onze missie: met specialistische hulp de veerkracht en het zelfvertrouwen van kinderen, jongeren en het gezin versterken, zodat zij zich optimaal kunnen ontwikkelen. 

Onze hulp onderscheidt zich van die van andere jeugdhulpaanbieders doordat we de expertise voor complexe(re) problemen in huis hebben. Hulp bieden we in het gezin, op school en in de wijk, maar als dat nodig is, ook op onze eigen locaties. We hanteren daar waar mogelijk, bewezen effectieve methoden, zetten de natuurlijke hulpbronnen rondom het gezin in en versterken die waar nodig.

Voor meerdere teams/locaties zijn wij op zoek naar een

Arts Kind en Jeugd

24-32 uur per week

Vacaturenummer 2017-92

De Functie

Binnen deze functie ben je als Jeugdarts of Basisarts verantwoordelijk voor een deel van de diagnostiek en het uitvoeren van medicamenteuze behandelingen, vooral de medicamenteuze ondersteuning van ADHD. Bij Kenter Jeugdhulp werken professionals uit de Jeugd GGZ nauw samen met professionals uit de opvoedhulp. De teams bestaan uit psychiater, klinisch psychologen, psychotherapeuten, GZ-psychologen, SPV en ambulant medewerkers. Je komt te werken in een team dat complementair is aan elkaar, met respect voor elkaars kwaliteiten en waar professionaliteit en expertise de voedingsbodem zijn om jezelf en het team te blijven ontwikkelen. Je werkt onder supervisie van een psychiater. Wij zoeken een betrokken en professionele arts die de cliënt centraal stelt. Jij hebt aantoonbare affiniteit met de doelgroep, daarnaast ben je flexibel en werk je graag samen.

Wij vragen

  • Je bent BIG-geregistreerd arts, bij voorkeur met het profiel Jeugdarts KNMG.
  • Je hebt ervaring in en/of kennis van de psychiatrie bij voorkeur met Kind en Jeugd
  • Je beschikt over kennis van de werking van farmacotherapie bij voorkomende stoornissen. Het is mogelijk om supervisie te ontvangen van een psychiater.

Ons aanbod

Wij bieden een collegiale en ondersteunende werksfeer met veel mogelijkheden voor het bevorderen van je eigen deskundigheid. Arbeidsvoorwaarden conform CAO GGZ FWG 65 (minimaal € 3.266,– en
maximaal € 5.126,–). Dit betreft een dienstverband voor de duur van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Voor indiensttreding vragen wij een Verklaring Omtrent Gedrag.

Informatie & sollicitatie

Voor nadere informatie kunt je contact opnemen met Margot van der Wart (manager IJmond en het KJTC) via tel: 06- 81957033.

De sollicitatiebrief en CV stuur je per mail naar wervingenselectie@kenterjeugdhulp.nl onder vermelding van het vacaturenummer: 2017-92. Zie ook onze website www.kenterjeugdhulp.nl

Je bent ook van harte welkom voor een oriënterend kennismakingsgesprek of om een dag mee te lopen. De inzet, het aantal uren per week en het team worden besproken tijdens de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Terug naar alle vacatures