HBO-stage Jeugdzorgwerker Hera

HBO-stageplaats voor Oriëntatiegroep Hera voor 8 jongeren van 12-18 jaar, die 24-uurs hulp krijgen, in Santpoort-Noord.
Voor 10 maanden vanaf september voor 32 uur per week


Hera

In Oriëntatiegroep Hera verblijven 8 jongeren van 12 tot 18 jaar die per direct zijn aangewezen op 24-uurshulp waarbij het toekomstperspectief onduidelijk is. Vanuit de oriëntatiegroep wordt onderzocht of terugkeer naar het eigen gezin/netwerk op zo kort als noodzakelijke termijn te realiseren is. Als dat niet het geval is, wordt onderzocht wat dan wel een passende vervolg kan zijn. Er wordt nauw samengewerkt met ambulante hulpverlening en eventueel met GGZ-hulpverlening.

De belangrijkste taken

Je draagt zorg voor de groeps- en individuele begeleiding van de jeugdigen. Je levert een actieve bijdrage aan de totstandkoming en uitvoering van het hulpverleningsplan en neemt deel aan diverse overlegmomenten. Je onderhoudt in- en externe contacten (ouders, plaatsers, scholen e.d.).

Wij Vragen

Een stagiair HBO Social Work 3e jaar (of een vergelijkbare opleiding) die vanaf september 2024 voor 10 maanden stage wil komen lopen. Affiniteit met de doelgroep oudere jeugd (12-18 jaar) aangevuld met goede communicatieve vaardigheden.
Je bent stressbestendig, flexibel, collegiaal en hebt gevoel voor humor.
Je hebt geen bezwaar tegen onregelmatige werktijden en slaapdiensten.

Ons Aanbod

Wij bieden je een relevante stageplaats met deskundige collega’s. Je krijgt een stagecontract met een vergoeding van € 400,00 bruto per maand vanaf 32 uur. Je krijgt een interne stagebegeleider toegewezen waarmee je jouw stageplan maakt en evalueert. We nodigen je uit voor de introductie en alle relevante activiteiten die zich in jouw stageperiode voordoen.

Informatie & Sollicitatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Roelof Wieringh, Leidinggevende Oriëntatiegroep Hera, 06 53 96 74 47 of roelofwieringh@kenterjeugdhulp.nl

 

  • Vacaturenummer 2024-032
  • Locatie Santpoort-Noord
  • Start datum 28/03/2024
  • Reageren voor 05/05/2024
  • Contactpersoon Roelof Wieringh, Teamleider
    06-53967447

Solliciteren