HBO-stage Jeugdzorgwerker Leidsevaart

HBO-stageplaats voor Jeugdzorgwerker, Kleine WoonVoorziening (KWV) & Intensieve ZelfstandigheidsTraining (IZT) Leidsevaart in Haarlem.
Voor 10 maanden vanaf september voor 32 uur per week


De Leidsevaart

Op de locatie Leidsevaart in Haarlem verblijven 8 jeugdigen. In de Kleine WoonVoorziening (KWV) wonen 4 jeugdigen in de leeftijd van 10 tot 18 jaar, die intensief worden begeleid. Er wonen ook 4 jeugdigen in de Intensieve ZelfstandigheidsTraining (IZT), waar ze worden voorbereid op een meer zelfstandige vorm van wonen.  Er wordt nauw samengewerkt met ouders / verzorgers en andere betrokkenen.

De belangrijkste taken

Je bent (schaduw)mentor van een of meerdere jongeren en onderhoudt de daarbij behorende in- en externe contacten met onder andere ouders, plaatsers, scholen en eventuele andere hulpverleners. Ook verrichten jeugdzorgwerkers lichte huishoudelijke taken zoals koken met en voor de jeugdigen.

Wij Vragen

Een stagiair HBO Social Work 3e jaar (of een vergelijkbare opleiding) die vanaf september 2024 voor 10 maanden stage wil komen lopen. Affiniteit met de doelgroep oudere jeugd (10-18 jaar) aangevuld met goede communicatieve vaardigheden. Je bent stressbestendig, flexibel, collegiaal en hebt gevoel voor humor.
Je hebt geen bezwaar tegen onregelmatige werktijden en slaapdiensten.

Ons Aanbod

Wij bieden je een relevante stageplaats met deskundige collega’s. Je krijgt een stagecontract met een vergoeding van € 400,00 bruto per maand vanaf 32 uur. Je krijgt een interne stagebegeleider toegewezen waarmee je jouw stageplan maakt en evalueert. We nodigen je uit voor de introductie en alle relevante activiteiten die zich in jouw stageperiode voordoen.

Informatie & Sollicitatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Roelof Wieringh, Leidinggevende KWV&IZT Leidsevaart, 06 53 96 74 47 of roelofwieringh@kenterjeugdhulp.nl

 

  • Vacaturenummer 2024-031
  • Locatie Haarlem
  • Start datum 28/03/2024
  • Reageren voor 21/07/2024
  • Contactpersoon Roelof Wieringh, Teamleider
    06-53967447

Solliciteren