Stageaanbod

Hieronder vind je de stageplaatsen die op dit moment beschikbaar zijn bij Kenter Jeugdhulp. Klik op de stage van je keuze voor meer informatie. Kies maximaal 2 vacatures waar je op solliciteert.

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————

 

Kenter jeugdhulp biedt Jeugd GGZ, Jeugd- en Opvoedhulp en maatschappelijke opvang aan kinderen en jongeren in de leeftijd van 0 tot 23 jaar en hun gezinnen.

Onze hulp onderscheidt zich van andere instellingen in de Jeugdhulp doordat we voor complexe(re) problemen alle expertise in huis hebben, die zonder schotten beschikbaar wordt gesteld. In het gezin, op school en in de wijk, maar als dat nodig is, ook op onze eigen locaties. Cliënten die een beroep op ons doen, bieden we de zekerheid dat zij van ons totale aanbod gebruik kunnen maken.

Stagevacature

Jeugdzorgwerker M/V Afdeling IKC/ dagbehandeling 0-7 jaar in Haarlem Voor 10 maanden vanaf september 2017 voor 32 uur per week

Vacaturenummer s2017-13

De belangrijkste taken in de behandel of onderwijszorggroepen: Zorg dragen voor de sfeer en het klimaat binnen de groep. Intensief samenwerken en afstemmen met je directe collega’s en de ketenpartners binnen het IKC. Het leggen en onderhouden van contacten met de ouders van het kind. Hiernaast lever je een actieve bijdrage aan het bedenken en creëren van ontwikkelingsmogelijkheden van de kinderen op de b. Je werkt intensief samen met de leerkrachten binnen de groep en het ikc en maakt deel uit van een multidisciplinair team. In een later stadium van je stage draag je mede zorg voor de verslaglegging rond de kinderen en denk je mee over beleid, organisatie en methodiekontwikkeling.

Wij Vragen

Een stagiair HBO SPH 3e jaar die vanaf september 2017 voor 10 maanden 24- 32 uur per week stage wil komen lopen.

Affiniteit met een van de doelgroepen (0-7 jaar) van Kenter Jeugdhulp, aangevuld met goede communicatieve vaardigheden. Je bent stressbestendig, flexibel, collegiaal en je hebt gevoel voor humor.

Ons Aanbod

Wij bieden je een relevante stageplaats op een behandelgroep met deskundige collega’s. Je krijgt een stagecontract met een vergoeding van € 250,00 bruto per maand vanaf 32 uur. Je krijgt een interne stagebegeleider toegewezen waarmee je jouw stageplan maakt en evalueert. We nodigen je uit voor de introductie en alle relevante activiteiten die zich in jouw stageperiode voordoen.

Informatie & Sollicitatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Annet Strooijsnijder, via mail, annetstroosnijder@kenterjeugdhulp.nl en/of via telefoon 06-13088175. Solliciteren kan uitsluitend d.m.v. je motivatiebrief en CV te mailen naar wervingenselectie@kenterjeugdhulp.nl o.v.v. vacaturenummer s2017-13.

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————-