Vacature 02

Terug naar alle vacatures

 

Kenter Jeugdhulp biedt jeugdigen (0-23) én hun gezinnen in verschillende regio’s in Noord-Holland JGGZ, Jeugd- en Opvoedhulp en maatschappelijke opvang. Onze missie: met specialistische hulp de veerkracht en het zelfvertrouwen van kinderen, jongeren en het gezin versterken, zodat zij zich optimaal kunnen ontwikkelen. 

Onze hulp onderscheidt zich van die van andere jeugdhulpaanbieders doordat we de expertise voor complexe(re) problemen in huis hebben. Hulp bieden we in het gezin, op school en in de wijk, maar als dat nodig is, ook op onze eigen locaties. We hanteren daar waar mogelijk, bewezen effectieve methoden, zetten de natuurlijke hulpbronnen rondom het gezin in en versterken die waar nodig.

Kenter Jeugdhulp zoekt een                

Kinder- en Jeugdpsychiater

28 -32 uur per week

Vacaturenummer 2017-63

De functie

Wil jij werken bij een organisatie die zorgdraagt voor specialistische hulp voor JeugdGGZ en Opvoedhulp en daarmee het zelfvertrouwen en de veerkracht van kinderen, jongeren en jongvolwassenen met hun gezinnen versterken zodat zij zich zo goed mogelijk kunnen ontwikkelen?

Bij Kenter Jeugdhulp werken professionals uit de JeugdGGZ nauw samen met professionals uit de opvoedhulp, waarbij de ambulant werkers veelal bezoek aan huis brengen. Er wordt met plezier gewerkt en dit plezier is de drijfveer om continue te zoeken naar nieuwe mogelijkheden.

De teams bestaan uit psychiater, klinisch psychologen, psychotherapeuten, GZ-psychologen, SPV en ambulant medewerkers. Je komt te werken in een team dat complementair is aan elkaar, met respect voor elkaars kwaliteiten en waar professionaliteit en expertise de voedingsbodem zijn om jezelf en het team te blijven ontwikkelen.

Kenter Jeugdhulp heeft verschillende locaties in Noord-Holland, uitgestrekt over de regio’s IJmond, Haarlem, Haarlemmermeer en Amstelveen. Bij Kenter werken rond de 400 medewerkers en zij helpen gemiddeld 7500 cliënten per jaar.

De werkzaamheden bestaan onder meer uit:

  • Diagnostische onderzoek
  • Farmacotherapie
  • Eventueel psychotherapie
  • Crisisbeoordelingen binnen kantoortijden
  • Consultatie aan huisartsen en medisch specialisten
  • Deelname aan multidisciplinaire overleggen/ intervisie/ deskundigheidsbevordering in teamverband/ kenniswerkgroep instelling breed/ psychiateroverleg.

 

Ook bestaat er de mogelijkheid om stage opleider kinder- en jeugdpsychiatrie te worden. De stage valt binnen het kader van de opleiding tot psychiater van GGZ-Ingeest.

Uw profiel

Je hebt ervaring als kinder- en jeugdpsychiater en bent breed georiënteerd. Je hebt affiniteit met zowel de reguliere als sociale psychiatrie en bent innovatief ingesteld. Wij zoeken een flexibele en enthousiaste collega die graag met anderen samenwerkt; kennis wil delen en meedenkt in een organisatie die zich in een dynamisch ontwikkelingsproces bevindt. 

Ons aanbod

Het betreft een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. De arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de Cao-GGZ (Arbeidsvoorwaarden Medisch Specialisten). De werkzaamheden kunnen worden verricht voor meerdere teams; 12 uur Nieuw- Vennep, 16 uur Amstelveen, 4 uur team IJmond. Combinaties hiervan zijn bespreekbaar. Wij bieden een boeiende baan, deskundige collega’s en er wordt organisatie breed gewerkt aan professionalisering. Waar mogelijk wordt plaats- en tijdonafhankelijk werken gestimuleerd onder andere met een eigen computer tablet waardoor alle bestanden op iedere plek (met wifi) beschikbaar zijn.

Informatie en sollicitatie

Voor nadere informatie kunt je contact opnemen met Pauline Ritsema (manager Amstelland en Haarlemmermeer) 06-144 39263 of met Judith den Boogert (1e geneeskundige), 023- 5543250 of met of Margot van der Wart (manager IJmond) 06- 81957033.

De sollicitatiebrief en CV stuur je per mail naar wervingenselectie@kenterjeugdhulp.nl onder vermelding van het vacaturenummer: 2017-63. Zie ook onze website www.kenterjeugdhulp.nl

 

 

Terug naar alle vacatures