HBO stage Jeugdzorgwerker oriëntatiegroep Hera

Binnen Oriëntatiegroep Hera locatie Santpoort-Noord hebben wij ruimte voor een 3de jaars HBO stagiaire die per februari voor 10 maanden stage wil komen lopen voor 32 uur per week.

 

In Oriëntatiegroep Hera verblijven 8 jongeren van 12 tot 18 jaar die per direct zijn aangewezen op 24-uurshulp waarbij het toekomstperspectief in eerste instantie in het eigen gezin/netwerk ligt. Vanuit de oriëntatiegroep wordt onderzocht wat er voor nodig is om terugkeer naar het eigen gezin/netwerk op zo kort als noodzakelijke termijn te realiseren.

De belangrijkste taken

Je draagt zorg voor de groeps- en individuele begeleiding van de jeugdigen. Je levert een actieve bijdrage aan de totstandkoming en uitvoering van het hulpverleningsplan en neemt deel aan diverse overlegmomenten. Je onderhoudt in- en externe contacten (ouders, plaatsers, scholen e.d.).

Wij Vragen

Een stagiair HBO Social Work 3de jaar die vanaf februari 2023 voor 10 maanden stage wil komen lopen. Affiniteit met de doelgroep oudere jeugd (12-18 jaar) aangevuld met goede communicatieve vaardigheden.
Je bent stressbestendig, flexibel, collegiaal en hebt gevoel voor humor.
Je hebt geen bezwaar tegen onregelmatige werktijden en slaapdiensten.

Ons Aanbod

Wij bieden je een relevante stageplaats met deskundige collega’s. Je krijgt een stagecontract met een vergoeding van € 400,00 bruto per maand vanaf 32 uur. Je krijgt een interne stagebegeleider toegewezen waarmee je jouw stageplan maakt en evalueert. We nodigen je uit voor de introductie en alle relevante activiteiten die zich in jouw stageperiode voordoen.

Informatie & Sollicitatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Brigitte Camphorst, Leidinggevende behandelgroep Athena en oriëntatiegroep Hera, telefoon 06-41039747 of per mail brigittecamphorst@kenterjeugdhulp.nl

Je kunt online reageren op deze vacature zolang deze vacature openstaat.

  • Vacaturenummer 2023-696
  • Locatie Santpoort-Noord
  • Start datum 12/09/2023
  • Reageren voor 31/10/2023
  • Contactpersoon Brigitte Camphorst
    06-41039747

Solliciteren