HBO stage Jeugdzorgwerker C Leidsevaart

Binnen Behandelgroep & Intensieve Zelfstandigheidstraining locatie Haarlem hebben wij ruimte voor een 3de jaars HBO stagiaire die per februari voor 10 maanden stage wil komen lopen voor 32 uur per week.


Wij vragen

Op de locatie Leidsevaart in Haarlem verblijven 8 jeugdigen. 4 Jeugdigen in de leeftijd van 10-18 wonen er in een behandelgroep waar intensieve begeleiding / behandeling wordt geboden. 4 Jongeren in de leeftijd van 16-20 jaar, wonen er op de Intensieve ZelfstandigheidsTraining (IZT), waar jongeren worden voorbereid of een meer zelfstandige vorm van wonen. Er wordt nauw samengewerkt met ouders / verzorgers en andere betrokkenen.

De belangrijkste taken zijn:

Je draagt zorg voor de groeps- en individuele begeleiding van de jeugdigen.
Je bent (schaduw)mentor van een of meerdere jongeren en onderhoudt de daarbij behorende in- en externe contacten met onder andere ouders, plaatsers, scholen en evt. therapeuten
Ook verrichten jeugdzorgwerkers licht huishoudelijke taken zoals koken met en voor de jeugdigen en voor het gezamenlijke avondeten.

Wij Vragen

Een stagiair HBO Social Work 3e jaar die vanaf februari 2024 voor 10 maanden stage wil komen lopen; affiniteit heeft met de doelgroep oudere jeugd (10-20 jaar) en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je bent stressbestendig, flexibel, collegiaal en hebt gevoel voor humor. Je hebt geen bezwaar tegen onregelmatige werktijden en slaapdiensten.

Ons Aanbod

Wij bieden je een relevante stageplaats met deskundige collega’s. Je krijgt een stagecontract met een vergoeding van € 400,00 bruto per maand vanaf 32 uur. Je krijgt een interne stagebegeleider toegewezen waarmee je jouw stageplan maakt en evalueert. We nodigen je uit voor de introductie en alle relevante activiteiten die zich in jouw stageperiode voordoen.

Informatie & Sollicitatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Evelien Kuiterman, Leidinggevende cluster Behandelgroepen & Pleegzorg telefoon 06-54322907 of per mail evelienkuiterman@kenterjeugdhulp.nl

Je kunt online reageren op deze vacature zolang deze vacature openstaat.

  • Vacaturenummer 2023-697
  • Locatie Haarlem
  • Start datum 12/09/2023
  • Reageren voor 31/10/2023
  • Contactpersoon Evelien Kuiterman
    0654322907

Solliciteren