HBO stage Jeugdzorgwerker B K&J team Santpoort

Binnen het Kind en Jongerenteam in Santpoort-Noord hebben wij ruimte voor een 3e/4e jaars HBO stagiaire SPH / Social Work die vanaf september 2023 tot en met juni 2024 voor 24-32 uur per week stage wil komen lopen.

Het Kind en Jongeren Team werkt integraal vanuit Opvoedondersteuning en Jeugd GGZ. Het richt zich op kinderen/jongeren en hun gezin tot 23 jaar. Continuïteit en gezinsgericht werken staan daarbij voorop. Het team van Kenter in Santpoort bestaat uit ambulant hulpverleners, ervaringsdeskundige, orthopedagoog, psychotherapeut en systeemtherapeut, SPV, basis-, GZ- en klinisch psycholoog, kinderarts en kinder- en jeugdpsychiater. Ieder jaar zijn er meerdere stagiaires en opleidelingen gekoppeld aan het team. Het secretariaat en de teamleider ondersteunen het team waar nodig.
Het team is divers, enthousiast en gedreven. En op dit moment bezig met het integraal werken binnen de regio goed op de kaart te zetten

Gemotiveerde HBO studenten, die stage willen lopen bij het Kind & Jongere Team in Santpoort. Als ambulant hulpverlener verbonden aan ons team leer je om kinderen, jongeren en ouders en hun omgeving methodisch te begeleiden. Dit doe je voor kinderen en jongeren in de leeftijd van 0 tot 23 jaar met ontwikkelings- en persoonlijkheidsproblematiek, gedragsproblemen en/of trauma. Het komt goed van pas als initiatief durft te nemen, planmatig kunt werken, flexibel bent, kunt relativeren, en gericht bent op samenwerking.

Ons Aanbod

Een stageplaats met deskundige collega’s en een goede werksfeer. Onder verantwoordelijkheid van ervaren ambulant begeleiders wordt er toegewerkt naar het zelfstandig werken als professional in de gespecialiseerde jeugdzorg We werken integraal samen in een multidisciplinair team. Hulp bieden we in het gezin, op school, in de wijk en op onze locaties. We hanteren bewezen effectieve methoden, zetten de hulpbronnen rond het gezin in en versterken die waar nodig. Je krijgt een interne stagebegeleider met wie je jouw stageplan maakt en evalueert en ontvangt een passende stagevergoeding.

Informatie en Sollicitatie

Je kunt tot en met 9 juni 2023 reageren op de vacature. De sollicitatiegesprekken worden half juni gepland. Sollicitanten ontvangen binnen 2 weken bericht.

We vragen studenten alleen te solliciteren als zij op maximaal een uur reistijd wonen
Heb je nog vragen of wil je meer informatie over Kenter?

Bel, mail of app Marijke van der Meer via 06 18526145 of marijkevandermeer@kenterjeugdhulp.nl

  • Vacaturenummer 2023-644
  • Locatie Santpoort-Noord
  • Start datum 24/05/2023
  • Reageren voor 09/06/2023
  • Contactpersoon Marijke van der Meer, teamleider
    06-18526145

Solliciteren