WO stage orthopedagogiek of ontwikkelingspsychologie

Binnen ons Kind & Jongerenteam hebben wij ruimte voor een Masterstudent orthopedagogiek of ontwikkelingspsychologie die vanaf september 2023 tot en met juni 2024 voor 24 uur per week stage wil komen lopen.

Het Kind en Jongere Team werkt integraal vanuit Opvoedondersteuning en Jeugd GGZ. Het richt zich op kinderen/jongeren en hun gezin tot 23 jaar. Continuïteit en gezinsgericht werken staan daarbij voorop. Het team van Kenter in Santpoort bestaat uit ambulant hulpverleners, ervaringsdeskundige, orthopedagoog, psychotherapeut en systeemtherapeut, SPV-er, basis-, GZ- en klinisch psycholoog, kinderarts en kinder- en jeugdpsychiater. Ieder jaar zijn er meerdere stagiaires en opleidelingen gekoppeld aan het team. Het secretariaat en de teamleider ondersteunen het team waar nodig.
Het team is divers, enthousiast en gedreven. En op dit moment bezig met het integraal werken binnen de regio goed op de kaart te zetten.

Wij zoeken

Gemotiveerde masterstudenten, die stage willen lopen bij het Kind & Jongere Team in Santpoort. De belangrijkste taken zijn diagnostiek, behandeling van kinderen en adolescenten, ouderbegeleiding en rapportage. De stageperiode is langer dan bij de meeste stage instellingen omdat we de stagiair zoveel mogelijk diagnostiek en behandelervaring willen laten opdoen. Het is mogelijk om als stagiair de aantekening psychodiagnostiek te behalen.

Ons Aanbod

Een stageplaats met deskundige collega’s en een goede werksfeer. Onder verantwoordelijkheid van een ervaren psycholoog/orthopedagoog wordt er toegewerkt naar het zelfstandig uitvoeren van psychodiagnostiek en kan er behandelervaring worden opgedaan als dit past binnen het leerproces van de stagiair. Stagiaires krijgen eenmaal per week werkbegeleiding door een (GZ)-psycholoog of orthopedagoog. De stagevergoeding is in overeenstemming met de CAO GGZ.

Informatie en Sollicitatie

Je kunt tot en met 9 juni 2023 reageren op de vacature. De sollicitatiegesprekken worden half juni ingepland. Sollicitanten ontvangen binnen 2 weken bericht.
Wij verzoeken studenten alleen te solliciteren als zij op maximaal een uur reistijd wonen
Heb je nog vragen of wil je meer informatie over Kenter?

Bel, mail of app Marijke van der Meer via 06 18526145 of marijkevandermeer@kenterjeugdhulp.nl

  • Vacaturenummer 2023-645
  • Locatie Santpoort-Noord
  • Start datum 24/05/2023
  • Reageren voor 09/06/2023
  • Contactpersoon Marijke van der Meer, teamleider
    06-18526145

Solliciteren