HBO stage Jeugdzorgwerker C Hera

Binnen oriëntatiegroep Hera te Santpoort-Noord, hebben wij een plaats voor een HBO stagiaire die in zijn/haar 3e of 4e jaar stage wil komen lopen voor 32 uur in de week voor 10 maanden vanaf februari 2023.

 

In Oriëntatiegroep Hera verblijven 8 jongeren van 12 tot 18 jaar die per direct zijn aangewezen op 24-uurshulp waarbij het toekomstperspectief in eerste instantie in het eigen gezin/netwerk ligt. Vanuit de oriëntatiegroep wordt onderzocht wat er voor nodig is om terugkeer naar het eigen gezin/netwerk op zo kort als noodzakelijke termijn te realiseren.

De belangrijkste taken

Je draagt zorg voor de groeps- en individuele begeleiding van de jeugdigen. Je levert een actieve bijdrage aan de totstandkoming en uitvoering van het hulpverleningsplan en neemt deel aan diverse overlegmomenten. Je onderhoudt in- en externe contacten (ouders, plaatsers, scholen e.d.).

Wij Vragen

Een stagiair HBO SPH of MWD 3e/4e jaar die vanaf februari 2023 voor 10 maanden stage wil komen lopen. Affiniteit met de doelgroep oudere jeugd (12-18 jaar) aangevuld met goede communicatieve vaardigheden.
Je bent stressbestendig, flexibel, collegiaal en hebt gevoel voor humor.
Je hebt geen bezwaar tegen onregelmatige werktijden en slaapdiensten.

Ons Aanbod

Wij bieden je een relevante stageplaats met deskundige collega’s. Je krijgt een stagecontract met een vergoeding van € 400,00 bruto per maand vanaf 32 uur. Je krijgt een interne stagebegeleider toegewezen waarmee je jouw stageplan maakt en evalueert. We nodigen je uit voor de introductie en alle relevante activiteiten die zich in jouw stageperiode voordoen.

Informatie & Sollicitatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Roelof Wieringh, Leidinggevende cluster Behandelgroepen & Pleegzorg, telefoon 06-53967447 of per mail roelofwieringh@kenterjeugdhulp.nl . Je kunt online reageren op deze vacature zolang deze vacature openstaat.

 

  • Vacaturenummer 2022-524
  • Locatie Santpoort-Noord
  • Start datum 19/09/2022
  • Reageren voor 31/10/2022
  • Contactpersoon Roelof Wieringh, Teamleider
    06-53967447

Solliciteren