Opvoedproblemen (en vragen)

Direct naar onze hulpvormen? Klik hier

Bij opvoedvragen en/of opvoedproblemen 

Af en toe loopt het niet zo soepel en kunnen ouders niet met jongeren omgaan en jongeren niet met ouders. Maar het gezin moet wél verder. Problemen zijn gelukkig vaak tijdelijk en lossen zich meestal vanzelf op. Soms loopt het anders, duurt een vervelende situatie te lang en kan iedereen misschien wat hulp gebruiken. Welkom bij Kenter Jeugdhulp; bij simpele vragen maar ook met serieuze problemen.

Voor professionals

Een breed aanbod aan behandelmethodieken met betrekking tot psychische hulp en opvoedhulp. Dát is wat Kenter biedt. Daarbij gaan we uit van de eigen kracht en het eigen netwerk van de cliënt. Op basis van een goede diagnose kunnen kinderen, jongeren en hun opvoeders 7 dagen per week, 24 uur per dag rekenen op onze specifieke deskundigheid en hulp. Ontwikkeling van het kind, samenwerking en veiligheid staan bij Kenter centraal. Wij bieden onze hulp overal waar nodig: in het gezin en bij of vanuit basisvoorzieningen op buurt- en wijkniveau, zoals scholen en kinderdagverblijven. Onze hulp is efficiënt en effectief. We delen kennis en bundelen krachten. Na onze fusie waarbij OCK het Spalier en de Jeugdriagg de handen in elkaar hebben geslagen, is dat meer dan ooit het geval

Voor stakeholders

Gezinnen die hulp nodig hebben kunnen rekenen op één totaalplan voor kind en gezin, met ongedeelde hulp en zonder versnippering. Hulpverleners weten daarbij van elkaar wat ze doen en één van hen heeft de coördinatie van de zorg. Ons aanbod sluit aan op de wensen van onze cliënten en onze opdrachtgever. Stakeholders kunnen Kenter Jeugdhulp beschouwen als een partner die oplossingen biedt in complexe situaties.